Återvänder. Niklas Arell är tillbaka i Malmö men den här gången i SHL. Foto: Robin Angle & Mostphotos

Arell återvänder till Malmö – nu i SHL

Niklas Arell, 26, byter klubb i SHL från Karlskrona till Malmö Redhawks.

  • Publicerad 08:32, 5 maj 2017

Som väntat blev det Malmö Redhawks som blev nästa adress för hockeybacken Niklas Arell. Mälarösonen hade en stark säsong bakom sig i Karlskrona där den defensiva backen svarade för tre mål och åtta assist på 43 spelade matcher och hade imponerande +18 i plus/minus-statistiken.

Malmös sportchef Patrik Sylvegård är nöjd med sin värvning.

– Det är en riktigt bra back som gjort en jättesäsong för Karlskrona. Vi har varit intresserade av honom en längre tid och det är kul att han kommer tillbaka till oss. I Niklas får vi en skicklig tvåvägsback som kan spela i alla situationer, säger Patrik Sylvegård till Malmö Redhawks hemsida.

Niklas Arell var under säsongen 2014-2015 utlånad från Färjestad till Malmö som då spelade i allsvenskan och han har även spelat juniorhockey i klubben. Nu ser han fram emot att återvända till Malmö.

– Det känns jättekul! Det känns som Malmö har något spännande på gång så jag ser fram emot att flytta tillbaka dit igen, säger han.

Niklas Arell har skrivit på ett treårskontrakt med Malmö och ansluter till truppen den 8 maj.

Niklas Arell

Position: Back

Längd: 187 cm

Vikt: 102 kg

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Hockeyveteraner klättar uppåt

Sport Skås +35-lag i ishockey har tagit en plats i Elitserien nästa säsong.torsdag 19/4 16:30

Senaste numret

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Twitter