Foto: Johan Borehed

Bara en seger i SVK:s bortaturné

Sollentuna VK hade en motig helg i elitserien. På seniorlagens fyra bortamatcher togs bara blott en seger.

  • Publicerad 10:10, 4 dec 2017

Det blir en bortaturné att snabbt förtränga. Sollentuna VK:s båda seniorlag gav sig ut på vägarna för att förhoppningsvis bärga hem segrar.

Men med facit i hand så gick det sådär i Västergötland, Skåne och Småland.

Damlaget föll i båda helgens matcher. Först 0-3 mot Gislaved, Småland, och på söndagen 0-3 mot RIG Falköping.

Något bättre gick det för herrlaget. De föll visserligen på lördagen borta mot Örkelljunga med 1-3, men spelade upp sig på söndagen då de kunde slå RIG Falköping med 3-1 i set.

Herrarna ligger fyra i elitserien, damerna åtta. Ny omgångar väntar på tisdagen respektive onsdagen för damerna.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Förslag: Förbjud rökning under arbetstid

Nyheter Sollentuna kommun kan komma att införa rökfri arbetstid för sina anställda. – Andra ska slippa få i sig rök och känna lukten av den bara för att vissa personer röker, tycker Oscar Nyströmer (M),...måndag 19/3 11:01

Kenneth Gärdestad får vila bredvid brodern

Nyheter Kenneth Gärdestad gick bort den 3 mars. En begravningsceremoni för Kenneth kommer att hållas i Silverdals kapell i början av april. Sen får han vila bredvid brodern Ted.fredag 16/3 12:54