Igår kväll segrade BP ledningen i superettan. Foto: Henrik Nilsson

Brommapojkarna säkrar serieledningen – iförda nya guldtröjor

4-0. Det blev slutresultatet när Brommapojkarnas herrar segrade över Helsingborg borta på Olympia igår.

Om vi spelar i röd-svart eller guld verkar inte spela så stor roll i år

– Det känns oerhört kul! Det kändes inte så självklart från början, det stod 1-0 länge och Helsingborg var bra med många vassa skott, säger Henrik Nilsson, klubbdirektör i Brommapojkarna.

Vinsten innebär att BP tryggar sin serieledning i superettan med hela åtta poäng framför just Helsingborg som ligger tvåa i serien.

Efter 12 spelade matcher har BP endast en förlust och en oavgjord match. Och gårdagens jättevinst plockades passande hem i lagets nya bortaställ – med matchtröjor i guld. Ett färgval som visar vad man har siktet inställt på kanske?

– Det är nog inget så medvetet drag, vi har ju lite guld i vårt klubbmärke. Och om vi spelar i röd-svart eller guld verkar inte spela så stor roll i år, det rullar ju på i alla fall, säger Henrik Nilsson.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Missa inte vår somriga specialtidning

Nu tar vi en sommarpaus i några veckor och kommer tillbaka i brevlådorna den 12 augusti. Men missa inte vår specialtidning under sommaren!söndag 9/7 18:00

Efter explosionen: Vill se övervakningskameror på Spånga torg

Inatt krossades flera fönsterrutor och inredning förstördes på frisörsalongen Fadis Beauty Center i Spånga centrum. Trots det hade salongen öppet som vanligt idag.fredag 7/7 17:59