Foto: EDDIE JOHN JR

BSK vände förlustsviten – bortaslog Täby

Damlaget är tillbaka som vinnare igen. Efter två raka förluster vann Bollstanäs SK:s damer borta mot Täby och hakar därmed på topplagen i division 2.

  • Publicerad 08:55, 30 okt 2017

Det var oavgjort i paus, 10-10, och BSK fick verkligen kriga sig igenom hela matchen. Först med drygt halva den andra halvleken kvar kunde gästerna ta över matchen. Då gick Bollstanäs ifrån och kunde till slut vinna med 21-18 borta mot bottenlaget Täby BHK.

En skön seger efter två raka torsk.

– En skön kämpaseger där vi krigade i 60 minuter. En anledning till vinsten är vårt försvar som gjorde det enkelt för våra målvakter, glädjen att spela handboll och att vi kämpade hela matchen, säger tränaren Matz Duvström.

Linnèa Dennerporth, som är åter i BSK efter en kort sejour i Rosersberg, gjorde en bra comeback och blev målbäst med sina sju påsar.

Efter fem omgångar ligger handbollsdamerna fyra i division 2. Nästa match spelas nästa söndag (12/11) hemma mot Kungsängen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Väsby

Elsilä Engdahl avgjorde i slutminuten – tre nya poäng till BSK

Sport Två raka segrar för BSK:s fotbollsdamer i serieinledningen BSK:s damer tog på lördagen sin andra raka seger i division 1. Men till skillnad från premiärens storseger satt dagens bortavinst betydligt hårdare åt. Det krävdes ett sent vinnarmål av Malin Elsilä...lördag 21/4 17:00

Friskolor kräver kommunen på svar

Nyheter Utbildningsnämndens miljonunderskott Utbildningsnämnden gick back med 20 miljoner kronor i fjol och de kommunala skolorna med 10 miljoner kronor. Nu kräver friskolekoncernerna Magnetica och Måbra en redogörelse. – Kommuninvånarna har...lördag 21/4 6:15

Nyanlända får dejta företag

Nyheter Ett pilotprojekt har lanserats I Väsby för att göra det enklare för nyanlända att komma in på arbetsmarknaden. Bakom projektet står kommunen, Arbetsförmedlingen, representanter från näringslivet,...fredag 20/4 15:56