Foto: EDDIE JOHN JR

BSK vände förlustsviten – bortaslog Täby

Damlaget är tillbaka som vinnare igen. Efter två raka förluster vann Bollstanäs SK:s damer borta mot Täby och hakar därmed på topplagen i division 2.

  • Publicerad 08:55, 30 okt 2017

Det var oavgjort i paus, 10-10, och BSK fick verkligen kriga sig igenom hela matchen. Först med drygt halva den andra halvleken kvar kunde gästerna ta över matchen. Då gick Bollstanäs ifrån och kunde till slut vinna med 21-18 borta mot bottenlaget Täby BHK.

En skön seger efter två raka torsk.

– En skön kämpaseger där vi krigade i 60 minuter. En anledning till vinsten är vårt försvar som gjorde det enkelt för våra målvakter, glädjen att spela handboll och att vi kämpade hela matchen, säger tränaren Matz Duvström.

Linnèa Dennerporth, som är åter i BSK efter en kort sejour i Rosersberg, gjorde en bra comeback och blev målbäst med sina sju påsar.

Efter fem omgångar ligger handbollsdamerna fyra i division 2. Nästa match spelas nästa söndag (12/11) hemma mot Kungsängen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Väsby

78-åring förgrep sig sexuellt på häst

Nyheter En 78-årig man från Lidingö måste böta 5 000 kronor för att ha gjort intrång i ett stall i Upplands Väsby och förgripit sig sexuellt på ett sto. – Det var något infall bara. Jag hade bara tänkt smeka...måndag 20/11 13:23

Vitsippepris till engagerad diakon

Nyheter Marie Pederby, diakon i Hammarby församling, har tilldelats Kristdemokraternas Vitsippepris för sitt engagemang med att lära nyanlända invandrare svenska. Svenska kyrkan anordnar, med hjälp av...måndag 20/11 9:08

Väsby föll i Pinbackshallen

Sport Väsby Hockey är formlöst och även det vilda saknades i eftermiddagens drabbning mot Wings. Arlandalagets 3–0 (0–0, 1–0, 2–0) var helt i sin ordning.söndag 19/11 19:35