Foto: Photographer Michael Folmer

Dags för årets publikmatch

Imorgon lördag möter Sundbybergs fotbollsherrar bottenkonkurrenten Håbo FF. Då satsar klubben extra mycket för att få dit en större publik.

  • Publicerad 12:30, 8 sep 2017

Det är dels en viktig match rent sportsligt. SIK ligger fortfarande illa till i botten av division 2, trots den fina höstformen. För att ge laget lite extra skjuts framåt anordnas imorgon årets publikmatch.

Sundbybergs IK hoppas att uppropet kommer ge en lite större publik än vanligt. Hittills 2017 snittar SIK på 181 personer.

För motståndet står Håbo FF från Bålsta. De är, liksom SIK, inblandade i bottenstriden så det är en mycket viktig match som spelas på Sundbybergs IP imorgon lördag.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sundbyberg

Kommunen tar Frösunda till domstol

Nyheter Sundbybergs stad har krävt Frösunda omsorg på 27 miljoner kronor i skadestånd. Vårdbolaget anser inte att de är ersättningsskyldiga och nu är fallet i domstol.torsdag 22/2 18:19

Öppna förskolan kan räddas av nämnden

Nyheter Förskolenämnden har tvärvänt: Med nya ordföranden Ina Djurestål (M) föreslås Rissnekyrkan få 200 000 kronor i bidrag till öppna förskolan.torsdag 22/2 17:03