Foto: Anders Ekström

Dags för seriepremiär för SBwK

Till helgen startar bowlingsäsongen igen för Sollentuna BwK. För damlaget väntar återigen allsvenskan – medan herrarna får börja om i ettan.

  • Publicerad 17:30, 8 sep 2017

BOWLING. Till helgen startar alltså bowlingsäsongen igen för Sollentuna bowlingklubb. Herrlaget åkte som bekant ur allsvenskan 2016/17 och spelar numera i division 1 norra Svealand. På lördagen börjar säsongen med två matcher i Dalarna. I Borlänge samt Falun.

Allsvenska damlaget möter BwK Ankaret i sin premiär på lördag. Damlaget blev femma i norra allsvenskan förra säsongen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Dubbelmördare döms till fängelse

Nyheter Den man som i somras dömdes till rättspsykiatrisk vård för mordet på sina föräldrar, får straffet skärpt i hovrätten. Hovrätten anser nämligen att det finns tillräckligt synnerliga skäl för att i...tisdag 21/11 12:45

Då kan Stockholms älskade konstsnöspår öppna

Nyheter Täby konstsnöspår har satsat på nya snökanoner i år, men det dröjer innan snöskapandet är igång.måndag 20/11 15:39