Foto: Anders Ekström

Dags för seriepremiär för SBwK

Till helgen startar bowlingsäsongen igen för Sollentuna BwK. För damlaget väntar återigen allsvenskan – medan herrarna får börja om i ettan.

  • Publicerad 17:30, 8 sep 2017

BOWLING. Till helgen startar alltså bowlingsäsongen igen för Sollentuna bowlingklubb. Herrlaget åkte som bekant ur allsvenskan 2016/17 och spelar numera i division 1 norra Svealand. På lördagen börjar säsongen med två matcher i Dalarna. I Borlänge samt Falun.

Allsvenska damlaget möter BwK Ankaret i sin premiär på lördag. Damlaget blev femma i norra allsvenskan förra säsongen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Polisen jobbar intensivt med Norrvikenrån

Nyheter Polisen jobbar hårt med att få fler ledtrådar om det personrån som inträffade i Norrviken i måndags.fredag 23/2 10:26

Inte fler avgångar för pendeltågen i vår

Nyheter Skip stop historia efter nyår Skip stop består – i alla fall året ut. Några fler avgångar under våren är inte att räkna med. Men från och med 2019 är snabbtågen historia.torsdag 22/2 16:00