Foto: Johan Borehed

Dubbla segrar för SVK mot Lund

Sollentuna VK:s seniorlag fortsatte på den fina vinsttrenden och vann sin respektive match på lördagen inför hemmapubliken.

  • Publicerad 06:50, 6 nov 2017

Förra veckan blev en bra vecka för Sollentuna volleybollklubb. Damlaget började med att vinna sin första match för säsongen på onsdagen, då Degerfors besegrades med 3-1 borta.

Även herrlaget vann sin bortamatch borta mot Vingåker på torsdagen med samma siffror.

Och den fina trenden fortsatte på lördagen inför hemmapubliken i Satelliten. Först slog herrarna Lund med 3-0, och i matchen efter slog damerna Lund med 3-1. En skön vecka sett med SVK-ögon.

Herrlaget ligger trea i elitserien, medan damerna ligger åtta. Nya omgångar väntar i helgen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Kenneth Gärdestad får vila bredvid brodern

Nyheter Kenneth Gärdestad gick bort den 3 mars. En begravningsceremoni för Kenneth kommer att hållas i Silverdals kapell i början av april. Sen får han vila bredvid brodern Ted.fredag 16/3 12:54

Ny busslinje genom Sollentuna

Nyheter LISTA: Förändringar på Sollentunas busslinjer Nu presenterar landstinget sina nya förslag till ändringar i kollektivtrafiken. En ny linje mellan mellan Kista-Vallentuna kan möjliggöra en snabb tvärförbindelse för Sollentunaborna.fredag 16/3 9:27