Foto: Kent Lundqvist

ESK blir ett mittenlag

ESK blir ett mittenlag i Norrettan medan lokalkonkurrenterna Sirius och Västerås gör upp om seriesegern. Det är i alla fall vad oddssättarna på Svenska spel tror.

I dag publicerade svenska spel oddsen för årets slutsegrare i Division 1 Norra och Division 1 Södra. Och inte helt otippat är det Sirius som ses som de överlägset största favoriterna till seriesegern i Norrettan. Ett spel på Sirius ger blygsamma 2,75 gånger insatsen. Närmast ligger Västerås SK med oddset 4,50. Favoriterna i Söderettan är Uddevallalaget IK Oddevold som ger tre gånger insatsen, tätt följda av Örgryte som getts oddset 3,40.

ESK i mitten
ESK hamnar i mitten av tabellen i Norrettan om man ska tro Svenska spel. Enköpingslaget har getts oddset 25.0, vilket placerar dem precis i mitten av de övriga lagen. Inte så pjåkigt för ESK, vars målsättning den här säsongen är att hänga sig kvar och helst vara bland mittenlagen när serien summeras i höst.
Högst odds i den norra serien ges Väsby United. Ett spel på dem ger oddset 40 gånger insatsen. I södra serien delar Karlstad BK, IK Gauthiod, Skövde AIK, Utsiktens BK och IF Limhamn Bunkeflo högsta oddset 40,0.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Succé med SM i Enköping

Sport Det blev en stor succé med dragkamps-SM i Enköping där arrangemanget vann guld och hemmalaget Wallby DK drog hem ett SM-guld och ett SM-silver. – En väldigt lyckad dag. Det har klaffat och alla är...måndag 11/9 10:34