Foto: Kent Lundqvist

ESK blir ett mittenlag

ESK blir ett mittenlag i Norrettan medan lokalkonkurrenterna Sirius och Västerås gör upp om seriesegern. Det är i alla fall vad oddssättarna på Svenska spel tror.

I dag publicerade svenska spel oddsen för årets slutsegrare i Division 1 Norra och Division 1 Södra. Och inte helt otippat är det Sirius som ses som de överlägset största favoriterna till seriesegern i Norrettan. Ett spel på Sirius ger blygsamma 2,75 gånger insatsen. Närmast ligger Västerås SK med oddset 4,50. Favoriterna i Söderettan är Uddevallalaget IK Oddevold som ger tre gånger insatsen, tätt följda av Örgryte som getts oddset 3,40.

ESK i mitten
ESK hamnar i mitten av tabellen i Norrettan om man ska tro Svenska spel. Enköpingslaget har getts oddset 25.0, vilket placerar dem precis i mitten av de övriga lagen. Inte så pjåkigt för ESK, vars målsättning den här säsongen är att hänga sig kvar och helst vara bland mittenlagen när serien summeras i höst.
Högst odds i den norra serien ges Väsby United. Ett spel på dem ger oddset 40 gånger insatsen. I södra serien delar Karlstad BK, IK Gauthiod, Skövde AIK, Utsiktens BK och IF Limhamn Bunkeflo högsta oddset 40,0.

Comments powered by Disqus.