Viktoria Nordström

Fjärde raka förlusten för SVK

Sollentunas damer är inne i en dålig trend. På onsdagen kom fjärde raka förlusten och dessutom blev de nollade igen.

  • Publicerad 09:10, 7 dec 2017

Efter segern mot Degerfors 18 november har Sollentuna VK:s damlag inte fått till det. På onsdagskvällen kom fjärde raka förlusten, då Örebro vann i Satelliten med 0-3 (14-25,22-25, 24-26). 93 åskådare såg matchen.

Efter det första setet spelade SVK upp sig och var nära att ta en setvinst – men närkingarna var till slut för starka. Bästa poängplockare blev Viktoria Nordström (10).

Förlusten var dessutom den fjärde raka förlusten utan setvinst. På lördag väntar Hylte/Halmstad hemma för tabellåttan SVK.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Facket larmar om stressade förare

Nyheter Bussförare i Sollentuna blir stressade av att bussen inte står framkörd när turen ska starta. Nu har facket larmat till Arbetsmiljöverket.tisdag 20/3 10:23

Fjäderfritt i Sollentuna i påsk

Nyheter Därför skippar kommunen fjädrar i år igen Sollentuna kommun kommer inte att pynta med fågelfjädrar i år. Istället blir det tyllbollar som skapar påskstämning.tisdag 20/3 8:39