Foto: Viksjöfoto/ Kjelle Svensson

Första nyförvärvet på plats i Sollentuna

Mittfältaren Carl Johan Ågren är Sollentuna FK:s första nyförvärv till säsongen 2018. Han kommer närmast från IFK Lidingö, men har färsk erfarenhet från spel i ettan.

  • Publicerad 17:00, 20 dec 2017

Jag gillar att ha bollen och sprida spelet

Carl Johan Ågren har spelat i Djurgårdens IF större delen av sin ungdom. Han har även erfarenhet av att spela i ettan sedan tidigare, då 22-åringen lirat för både Nyköping BIS och Akropolis. Senast spelade DIF-produkten i division 2-laget IFK Lidingö.

Nu har han skrivit på för Sollentuna FK.

– Det känns jättebra. Jag hade koll på laget innan då jag känner fler utav spelarna, det är härliga grabbar. Det känns bra med alla förutsättningar runt omkring med tränarna och den nya träningsanläggningen, säger han.

22-åringen har tränat med Sollentuna FK sedan en månad tillbaka och var även med i träningsmatchen mot AIK (1-3). Det han vet om lagets spelsätt sedan innan är att laget primärt försöker hålla tätt bakåt och därefter försöker kontra snabbt.

– Det kommer nog ske några förändringar i spelsättet. Jag tror att vi kommer satsa mer på ett offensivt spel och försöka styra matcherna mer än vad laget har gjort tidigare i år.

Han berättar att han är en bra passningsspelare.

– Jag gillar att ha bollen och sprida spelet, så jag kommer nog bidra med fler bra passningar och poäng till laget.

Mer Carl Johan Ågren

Ålder: 22 år

Bor: Norrmalm i Sthlm

Moderklubb: Djurgårdens IF

Position: Central mittfältare

Bakgrund: Djurgården, Nyköping, Eskilstuna, Akropolis och IFK Lidingö

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Tunn och förrädisk is på Norrviken

Nyheter Sjöisen i Norrviken är på vissa håll mycket förrädisk och tunn just nu. Senast i lördags inträffade en olycka när två skridskoåkare gick genom isen. Nu varnar Sollentuna Skridskosällskap för att...fredag 19/1 15:10

Konstsnöspår öppnat på Bisslinge

Nyheter Ett konstsnöspår har länge varit efterlängtat bland Sollentunas längdskidåkare. Nu har ett anlagts vid Bisslinge.fredag 19/1 15:06