TREA. Hugo Eriksson (t h) vann sin första JSM-medalj förra veckan i Jönköping. Foto: TSK

Förvånad Hugo Eriksson tog JSM-brons

Hugo Eriksson kan nu titulera sig som JSM-medaljör. Dessutom slog den 18-åriga simmaren klubbrekord i SM-bassängen.

  • Publicerad 14:00, 8 nov 2017

SIMNING. Hugo Eriksson, som tävlar för Tureberg simklubb, tog förra veckan sin första JSM-medalj i karriären. På 100 meter medley slog 18-åringen till.

– Det var lite förvånande faktiskt. Jag var inte ens med i finalheatet, men när jag kom i mål visste jag att det skulle räcka långt, säger Edsvikensonen.

Dessutom slog han Niklas Borins tidigare klubbrekord.

– Jag har nu klubbrekordet på alla medleydistanser, vilket känns bra. Det har inte funnits någon bättre TSK:are på medley än jag här.

Hugo kom även fyra på 200 m medley, samt femma på 400.

Klubbkamraten Oskar Iwarsson, från Silverdal, slog även han till med klubbrekord och det var på 200 m fjäril där han blev åtta. Dessutom blev Oskar sjua på 100 m fjäril.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Då kan Stockholms älskade konstsnöspår öppna

Nyheter Täby konstsnöspår har satsat på nya snökanoner i år, men det dröjer innan snöskapandet är igång.måndag 20/11 15:39

JO kritiserar

Nyheter JO riktar kritik mot Barn- och utbildningsnämnden i Sollentuna för långsam handläggning av ett ärende om utlämnande av allmänna handlingar. I sitt svar på JO-anmälan har kommunen medgett att de inte...måndag 20/11 7:00