Bridholm Foto: Anders Ekström

HIK utklassade Gustavsberg igen – Bridholm femmålsskytt

HIK tog snabbt revansch efter fredagens debacle mot GT/76. Seriejumbon Gustavsbergs IF U/B höll visserligen ut i 20 minuter, men därefter strilade målen in i jämn takt och 13-0 (5-0) var i underkant.

  • Publicerad 10:30, 8 jan 2018

Anrika Gustavsbergs IF upplever ingen rolig tid för sina seniorlag just nu. A-laget sladdar i superallsvenskan och ligger sist. Sämre går det för b-laget eller utvecklingslaget som de kallas. På sina tio hittills spelade matcher har laget kammat noll, släppt in över 100 mål och bara gjort ynka 15 mål framåt. Tungt, tungt.

Dessutom har de åkt på flera rejäla minor under året. Bland annat 25-2 mot HIK på Vallen och 30-1 mot storsatsande AIK.

I söndagens match höll de ut i drygt 20 minuter mot Helenelund. Gästerna, som hade en stukad trupp och saknade avbytare, gjorde processen kort med det unga Värmdölaget.

I halvtid stod det 5-0 till gästerna efter två mål vardera av Christoffer Bridholm och Linus Hansson. Nätet fortsatte att rassla bakom Niclas Eidensjö även i andra och slutsiffrorna skrevs till slut till 13-0. Ett resultat i underkant.

Återigen trivdes Christoffer Bridholm mot de rödvita. Sist blev det nio mål och denna småkyliga söndag pytsade 26-åringen in fem. Linus Hansson gjorde tre och fem spelare gjorde ett var. Alla utom två utespelare gjorde poäng i matchen.

Nästa match spelas på söndag hemma mot SIF Norrtelje klockan 13:30.

Mer Matchen

Gustavsbergs IF U/B – HIK, 0-13 (0-5)

Målskyttar: Bridholm 5, Hansson 3, Embretsen, Rönnqvist, Schlyter, Mökander, Härdin, Svensson

Domare: Team Fasth

Publik: 40, Ekvallen

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Misstänkt skjutning i Rotebro

Nyheter En person har förts till sjukhus med vad som uppfattas som skottskador efter en misstänkt skjutning i Rotebro på torsdagskvällen. Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord.torsdag 19/4 18:43