Topp. Ekerös herrar i blått är obesegrade i division 3 och toppar tabellen. Foto: Ekerö IK

Innebandyherrarna i topp

Ekerös innebandyherrar toppar division 3 efter fyra spelade omgångar.

  • Publicerad 11:30, 26 okt 2017

Ekerös innebandyherrar var för några år sedan ett topplag i division 2. Efter att flera tongivande spelare valde att sluta drog laget sig ur division 2 och de spelare som blev kvar spelade med andralaget i Division 4. Det blev direkt avancemang till division 3 och nu har laget tagit upp jakten för en ny sejour i division 2 igen. Efter fyra spelade omgångar har Ekerö nämligen tagit full pott och toppar tabellen. Ett annat lag som är obesegrade är Åkersberga som ser ut att kunna bli en tuff utmanare för Ekerö om seriesegern.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Attraktivt uppdrag för Sofia Tillström

Sport Sofia Tillström har blivit uttagen till Svenska Tennisförbundets tränarteam.fredag 19/1 9:32

Hopslagning för fotbollsklubbar

Sport Två blir en när Ekerö IK och Ekerö Bois slås ihop. Redan i vår spelar klubbarna under samma namn. – Det är för att öka den lokala förankringen, säger Thomas Hjelte, sportchef Ekerö IK.torsdag 11/1 11:00

Senaste numret

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Twitter