Hockey. Robert Kimby lämnar Bålsta för Enköping. Foto: Arkiv

Kimby lämnar Bålsta för Enköping

Robert Kimby är ny tränare för ESK hockey. Det blir hans andra seniorlag i tränarkarriären.

  • Publicerad 16:05, 22 mar 2017

Efter tre år som coach och ett som spelare/assisterande coach för Bålsta HC:s a-lag valde Kimby nyligen att kliva av uppdraget där.

"Jag vill börja med att tacka alla fantastiska människor som under mina fyra år har lagt ner mängder med ideella timmar för att barn,ungdomar och vuxna ska få spela hockey i Bålsta Hockey. Utan er är det omöjligt att driva en förening", skrev han då det stod klart att han skulle söka nya utmaningar

Som spelare gjorde Kimby några ungdomslandskamper, var med och vann TV-pucken och spelade sedan allsvenskt i fyra klubbar: Hammarby, Nybro, Almtuna och VIK Hockey.

Tre gånger spelade han kval till SHL, dock utan att kunna ta upp laget i den högsta serien.

Efter säsongen 2012-13 lämnade han Västerås för att satsa på tränarkarriären.

Första året i Bålsta HC spelade han också, då var Marcus Artursson coach och Kimby assisterande.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Kon sprang bort och kommer aldrig hem igen

En ko av rasen Highland cattle har varit på rymmen i över en och en halv månad. Tyvärr fick historien inget lyckligt slut.måndag 22/1 13:40

Senaste numret

Bålstabladet