Kramer lämnar SFK – klar för division 2-klubb

I somras lånade Sollentuna FK ut 22-årige mittfältaren Viktor Kramer till Karlbergs BK. Nu står det klart att han kommer att stanna permanent i Karlbergs rödvita tröja.

  • Publicerad 13:00, 21 dec 2017

Lagsammanhållningen är grym och allt runt omkring känns bra

– Det känns skitbra att jag skrivit på för Karlberg BK. Det är kul att de vill att jag ska fortsätta spela för dom. Jag vill så pass mycket med min fotbollskarriär att jag kände att jag behövde göra en förändring, säger Viktor Kramer.

Viktor kom till Sollentuna FK som junior från AIK:s U19 lag för tre år sedan. Han såg framemot att gå upp i division 1 med Sollentuna, vilket de gjorde andra året.

– Det var kul att få representera Sollentuna eftersom jag bor här (Töjnan). Sen hade jag hoppats på att få stanna kvar och göra det ännu bättre nu. Men det var dags att flytta på mig och byta klubb så att jag får den speltid jag förtjänar.

Inför den förra säsongen kände 22-åringen att han inte riktigt fick chansen av Sollentuna och lånades efter ett tag ut till Karlbergs BK i tvåan.

– Sollentuna har visat att de vill satsa på andra spelare. När jag var utlånad fick jag upp känslan för laget i Karlberg. Jag blev väl omhändertagen av alla spelare och ledare, så det känns naturligt att stanna kvar.

Hela paketet som Karlbergs BK erbjuder får Viktor att vilja stanna i innerstadsklubben.

– Lagsammanhållningen är grym och allt runt omkring känns bra. När tränaren Kalle Karlsson kom till klubben så var han tydlig och gick igenom noggrant hur vi ska spela i olika situationer. Jag trivs i KBK.

mer Viktor Kramer

Bor: Sollentuna

Ålder: 22 år

Position: Mittfältare

Moderklubb: AIK

Bakgrund: AIK, Sollentuna FK, Karlbergs BK

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Misstänkt skjutning i Rotebro

Nyheter En person har förts till sjukhus med vad som uppfattas som skottskador efter en misstänkt skjutning i Rotebro på torsdagskvällen. Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord.torsdag 19/4 18:43