LANDSKAMP. I kväll, tisdag, spelar Sundbybergs rekreationslag ånyo mot ett kanadensiskt lag. Foto: SIK

Landskamp i Tulehallen

I går fyllde Sundbybergs IK 125 år och först ut att inleda resan mot nästa födelsedag är hockeysektionen. I Tulehallen spelar i kväll klubbens veteraner mot ett gäng hockeyherrar från Edmonton.

  • Publicerad 10:37, 10 apr 2018

Den 9 april 1893 grundades Sundbybergs IK och i går var det därför tårtkalas på kansliet.

Som nästa punkt i firandet spelar i kväll SIK:s rekreationslag match mot Lloydminster Newersweaters, ett gäng med spelare från 40 år och uppåt.

18.30 är det nedsläpp och efter matchen sker förbrödring med sen middag mellan spelarna och deras respektive på SIK:s kansli.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sundbyberg

Silva drömmålade för Gnaget

Sport FOTBOLL. Inbytt, direkt målskytt via ett drömmål – men sedan skadad och utbytt. Det var tvära kast i Stefan Silvas debut för AIK i allsvenskan. Efter fyra matcher utan speltid med de svartgula fick...måndag 23/4 11:00

Dags för hett derby i division 2

Sport Sundbybergs IK mot Vasalund imorrn lördag På lördagen är det dags för ett stekhett derby i division 2-fotbollen. Solnalaget, tillika seriefavoriten, Vasalunds IF kommer till grannkommunen Sumpan för att försöka hålla sin förlustnolla intakt.fredag 20/4 16:40