I helgen tar Djurgården emot norska Tromsö på Danderyd Arena. Foto: ROLF ANDERSSON

Lapp på luckan? – allsvensk jätte på besök i Danderyd

I helgen får lilla Danderyd arena storbesök när Djurgårdens herrlag möter norska Tromsö. Att knipa en av biljetterna kan bli problematiskt – de är inte så många till antalet.

  • Publicerad 15:40, 13 mar 2017

Det är nu på lördag klockan 14 som Djurgårdens IF:s herrlag möter Tromsö på Danderyd Arena inför, kan man förmoda, många supportrar.

Djurgården, som finslipar på sin form inför den stundande allsvenska starten i april, har en hel del frågetecken att räta ut och intresset lär vara stort för att se hur nya Englandslånet Gustav Engvall klarar sig längst fram. Om han nu får spela.

Max 1 000

För arrangörsklubben IFK Stocksund är det mycket att tänka på även om man inte kommer att sälja fler än 700 biljetter till "bortafansen".

– Ja, det blir max 1 000 personer som kommer in och 300 biljetter går till våra medlemmar, säger sportchefen Franco Pertunaj.

Han är mycket nöjd över värdskapet, trots att det hela bestämts med väldigt kort varsel.

– Vi är väldigt glada och tacksamma att vi i samarbete med Djurgården kan anordna detta. Vi har själva match innan, klockan 11, och spelarna är överlyckliga att spela förmatch till Djurgården.

Angenämt åtagande

Nu ska servering, säkerhetsarbete och plats för sändande bolaget Cmore fixas. För IFK Stocksund är förhoppningen att arrangörskapet ska ge ringar på vattnet.

– Det är ett stort och angenämt åtagande för oss, vi hoppas att det kan sätta Danderyds arena och IFK Stocksund på kartan, säger Franco Pertunaj.

Biljetterna kommer att kostar 100 kr för vuxna och 60 kr för barn/ungdomar 7-15 år.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Stopp på tunnelbanans röda linje

Nyheter Var totalstopp i över en timme Från strax efter klockan 16 idag var det stopp på tunnelbanans röda linje mellan Mörby centrum och Tekniska Högskolan.måndag 23/4 16:35

Spana in jätteanläggningen i Danderyd – vill bli självklara valet i Norrort

Nyheter 18 övernattningsrum Nu står Catella Arena klar i Danderyd. På torsdag är det officiell invigning av den 12000-kvadratmeter stora anläggningen. Nu börjar arbetet med att bli den självklara mötesplatsen för...måndag 23/4 14:38