Medaljer till SK ENA i Vårsimiadens final

SK Ena hade stora framgångar när Vårsimiadens final avgjordes i Ludvika i helgen

  • Publicerad 10:32, 29 maj 2017

Tara Klarbo-Egan tog individuella guldmedaljer i 200m medley, 200m frisim, 100m ryggsim och 100m fjäril, samt en silvermedalj på 100m frisim. Tillsammans med Tea Persson, Matilda Olausson och Sara Randersted bildade hon även lagkappslag som slutade överst på prispallen i både 4x50m medley och 4x50m frisim.

Matilda Olausson sänkte sina personliga rekord och simmade till sig bronsmedaljer på 100m bröstsim och 100m ryggsim. Freja Klarbo-Egan simmade 50m ryggsim på tiden 46,02 vilket innebär nytt åldersklubbrekord hos SK ENA. Även Malvina Walldén och Sanna Randerstedt deltog i finalen dit endast tolv mellansvenska simmare per åldersklass och gren hade kvalat.

SK ENA hade även framgångar vid Sala Silverdoppet under Kr himmelsfärdshelgen. Linnea Kroon och Lovisa Königsson simmade ihop totalt fem medaljer fördelat på 1 silver och 2 brons till Linnea och 2 brons till Lovisa.

Tindra Bärgård, Elna Zetterberg, Lisa Kroon och Tuva Bärgård sänkte ett eller flera av sina personliga rekord, medan Aziza Osman, Lisa Andersson och Eric Zetterberg fick sina första tider på 50m sträckor.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fanna BK överraskade alla

Sport Fanna BK dam hade chansen att kliva upp i division ett om man i sista omgången av damtvåan skulle vinna över Bälinge IF, men de förlorade med 0–2. Detta till trots är det här en fantastisk säsong av...söndag 15/10 16:36

ESK-damerna nådde målet

Sport Enköpings SK klarade nytt kontrakt i division ett som nykomlingar och ett uträknat Fanna BK var enstaka poäng från att gå upp i division ett. – Vi är glada och stolta över att ha klarat vår...söndag 15/10 16:35