Brons till SK ENA´s Sara Randerstedt, Tea Persson, Tara Klarbo-Egan och Matilda Olausson på 4x50m frisim. Foto: Privat

Medaljer till SK ENA på NUSS

När Nordiska Ungdomssimspelen (NUSS) avgjordes på långbana i Norrköping i helgen, lyckades Gustaf Walldén, SK ENA, ta en bronsmedalj på 400m medley. Medaljer blev det även för Matilda Olausson som simmade till sig två silvermedaljer på 50m och 100m bröstsim.

  • Publicerad 09:12, 4 jul 2017

På 4x50m frisim mönstrade SK ENA ett lagkappslag med Tea Persson, Sara Randerstedt, Tara Klarbo-Egan och Matilda Olausson. Där tog tjejerna en bronsmedalj efter en fin laginsats, endast slagna av Jönköpings och Linköpings damer.

På 4x50m medley ersatte Sanna Randerstedt en skadad Tara, som fått känningar i en axel. Trots minimal förberedelse gick Sanna in och simmade föredömligt. Efter starka insatser av samtliga i laget slutade man på en fin fjärde plats.

Även Lovisa Königsson fanns med i Norrköping och lyckades tillsammans med övriga ENA-simmare sänka flera av sina personliga rekord.

Nu återstår endast SUM-Sim innan SK ENA gör sommaruppehåll i tävlingskalendern. SUM-Sim går av stapeln i Malmö den 12-16 juli.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Nye Fannatränaren slutar – "nödvändigt beslut"

Sport I november skrev tränaren Martin Andersson på ett tvåårskontrakt för Fanna BK:s damlag. Nu, innan seriespelet ens dragit igång, går Andersson och klubben skilda vägar.fredag 9/2 14:56