Medaljregn för Ekerös armbrytare

Ekerö IK:s armbrytare lyckades överträffa fjolårets medaljbedrift. Under SM i Örnsköldsvik tog klubben totalt 15 medaljer.

  • Publicerad 10:24, 15 mar 2017

Jag är mycket stolt över mina klubbkamrater att vi lyckades plocka så många medaljer.

När Ekerö IK förra året arrangerade SM hemma i Bollhallen tog laget totalt tolv medaljer. I år gick SM i Örnsköldsvik där nio armbrytare från Ekerö IK deltog för att försöka upprepa förra årets bedrift.

Men laget lyckades inte bara upprepa bedriften, utan lyckades via fem guld, fem silver och fem brons ta med sig hela 15 SM-medaljer hem till Ekerö.

– Jag är mycket stolt över mina klubbkamrater att vi lyckades plocka så många medaljer. Det resulterade i att vi lyckades kriga oss fram till en åttonde plats i medaljligan utav 28 klubbar, säger ordföranden och tränaren Anders Svensson.

I och med de fina placeringarna har flera armbrytare från Ekerö IK där med säkrat landslagsplatser till EM i Polen samt VM i Ungern senare i år.

Ekerö IK tog inte bara många medaljer utan tränaren Anders Svensson fick dessutom ta emot det hedersamma priset som Årets ledare.

– Priset som Årets ledare gick rätt in i hjärtat, så det kändes mycket fint, avslutar Svensson.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Ekerö närmar sig avancemang

Sport På söndag spelar Ekerös innebandyherrar seriefinal mot Åkersberga.torsdag 15/2 12:21

Senaste numret

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Twitter