Foto: Anders Ekström

Norén gör comeback i krisande Sollentuna

Jumbon SHC tar in nygammal back i ett försök att täppa till bakåt.

  • Publicerad 16:00, 8 nov 2017

SHC har läckt i början av hockeyettan östra och varit i behov av att få in försvarare i laget. Det har varit på gång en längre tid, men på tisdagen blev det klart att backen Joel Norén snörar på sig rören igen.

Den 26-åriga backen la egentligen ner elitsatsningen i våras, men väljer nu alltså att göra comeback. Med sina 230 matcher i hockeyettan blir han en extremt nyttig värvning för poängtörstande Sollentuna.

Klubben meddelar dessutom att flera värvningar är på gång in. Enligt källor till Vi i Sollentuna rör det sig om flera gamla SHC-spelare som gör comeback i ett försök att vända trenden.

Sollentuna spelar på onsdagskvällen en viktig bottenmatch mot Vallentuna.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Polisen jobbar intensivt med Norrvikenrån

Nyheter Polisen jobbar hårt med att få fler ledtrådar om det personrån som inträffade i Norrviken i måndags.fredag 23/2 10:26

Inte fler avgångar för pendeltågen i vår

Nyheter Skip stop historia efter nyår Skip stop består – i alla fall året ut. Några fler avgångar under våren är inte att räkna med. Men från och med 2019 är snabbtågen historia.torsdag 22/2 16:00