Foto: Michael Folmer

Ny seger för Sollentuna VK:s herrar

Elitserien i volleyboll är igång igen efter några veckors uppehåll. Det går fortsatt bra för Sollentuna VK:s herrlag, men desto tuffare är det för damlaget.

  • Publicerad 11:00, 8 jan 2018

Sollentunas herrar har gjort sin bästa höstsäsong på många år. Laget har bland annat kvalificerat sig till volleybollens Grand Prix (GP) för första gången sedan säsongen 2010/2011.
 

Efter ett juluppehåll, på cirka tre veckor, var det dags för match igen. I söndags vann Sollentuna VK:s herrlag mot Tierp med 3–0 (25–22, 26–24, 25–10).

Bästa poängplockare i matchen från Sollentuna var Staffan Blomgren och Jakob Molin.
Sollentuna ligger just nu på en stabil fjärdeplats i elitserien med sina elva vinster av totalt 16 spelade matcher.
 
Tyngre går det för Sollentunas damlag. Första matchen efter serieuppehållet slutade i förlust för Sollentunas damlag. De förlorade mot Lindesberg med 3–0 (25–18, 25–18, 25–13).

Bästa poängplockare från Sollentuna var Matilda Altin och Viktoria Nordström.
Sollentunas damlag ligger nu på nionde plats i elitserien, med tre vinster av 16 spelade matcher.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Ingen gripen för mordförsök i Rotebro

Nyheter Under torsdagseftermiddagen skottskadades en man i Rotebro. Ingen är ännu gripen i ärendet.fredag 20/4 12:33

"Fjolårsgräset fungerar nästan som krut"

Nyheter Brandkåren uppmanar till försiktighet Många vill säkert röja upp i trädgården under helgen och elda gammalt gräs, löv och grenar. Men det gäller att vara försiktig. Brandrisken är stor. – Det döda fjolårsgräset fungerar nästan som krut,...fredag 20/4 12:16