Silver. Ekerös flickor F02 svarade för en ny fin prestation i Stockholmscupen. Foto: Per Egnell

Nytt silver till innebandytjejer

Ekerös innebandytjejer F02 tog ett nytt silver när de deltog i Stockholmscupen nyligen.

  • Publicerad 11:09, 18 maj 2017

Vi konstaterar med en viss distans att tjejerna ändå står som segrare med ett stort silver.

Trots en tuff grupplottning tog sig Ekerö F02 återigen till A-slutspel den här gången i Stockholmscupen. I semifinalen väntade Hammarby IF som fick se sig besegrade med 4–0 av Ekerötjejerna.  

Finalen spelades i Eriksdalshallen mot Rotebro IS F01/02 inför en stor hejarklack. Efter full tid var ställningen 1–1 och det krävdes sudden death för att skilja lagen åt. Där drog Rotebro det längsta strået och kunde avgöra finalen med endast 26 sekunder kvar att spela. Det var andra finalförlusten på kort tid för Ekerötjejerna som trots det var nöjda med silvret.

Som en seger

– Vi konstaterar med en viss distans att tjejerna ändå står som segrare med ett stort silver. Sättet som de hanterar förlusten på efteråt då de knyter nävarna och vill framåt lovar gott inför framtiden, säger lagledaren Henrik Norrman.

Dubbla silver

Ekerötjejerna slutade tvåa i serien och tog nyligen även silver i Floorball Games i Linköping och lagledaren Henrik Norrman ser redan fram emot nästa säsong.

– Vi ställer nu om siktet mot nästa säsong där vi i säsongsupptakten åker till Linköping för att tillsammans med Sveriges bästa F02-lag göra upp om titeln i Fatpipe Invitation. Jag ser fram emot ytterligare en säsong tillsammans med en fantastisk ledar- och tränargruppering, grymma tjejer och stöttande föräldrar, avslutar Henrik Norrman.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Hockeyveteraner klättar uppåt

Sport Skås +35-lag i ishockey har tagit en plats i Elitserien nästa säsong.torsdag 19/4 16:30

Senaste numret

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Twitter