Foto: Photographer Michael Folmer

Philip förlänger med IK Frej

Töjnansonen Philip Wiström förlänger sitt kontrakt med IK Frej Täby.

  • Publicerad 12:30, 22 dec 2017

Jag är glad att vi lyckats behålla så många lirare från kärntruppen.

Efter fyra säsonger i IK Frej skriver mittbacken på kontrakt för ytterligare en säsong.

– Det känns väldigt kul och inspirerande. Jag har fått se klubben växa och hoppas för både min och Frejs del att 2018 blir ett genombrottsår, säger Philip.

Det drog ut på tiden innan Philip skrev på för superettangänget Frej, då han hade andra klubbar som var intresserade. Vilka klubbar det var som var ute efter honom vill han inte avslöja.

– Jag hade fått andra förslag, men i slutändan föll det på IK Frej igen då jag tycker att det känns spännande och tror att det finns något att bygga på.

Under större delar av tidigare säsong hade han problem med en frakturskada i foten som förstörde en del. Till hösten när kvalet mot Akropolis startade kom han in och försökte bidra så gott han kunde.

– Jag bidrog med min erfarenhet då jag spelat två stycken kval tidigare. Jag visste vad som gällde. Nu måste foten få vila lite. Skadan är förbi och det är inget som kommer hänga med mig inför kommande säsong.

Philip är optimistisk gällande kommande säsong för laget.

– Jag är glad att vi lyckats behålla så många lirare från kärntruppen. Det har också börjat kryddas med spännande nyvärvade spelare. En blandning av rutinerade och yngre spelare som vill ta sig uppåt. Det ser hoppfullt ut. Nu är jag riktigt revanschsugen inför 2018!

Mer Philip Wiström

Ålder: 25 år

Uppväxt: Töjnan, Sollentuna

Position: Mittback

Moderklubb: Turebergs IF

Bakgrund: Turebergs IF, Sollentuna FK, Tusculum Collage (USA), IK FREJ Täby

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Konstsnöspår öppnat på Bisslinge

Nyheter Ett konstsnöspår har länge varit efterlängtat bland Sollentunas längdskidåkare. Nu har ett anlagts vid Bisslinge.torsdag 18/1 14:34

Utbildningen som ska leda till jobb

Nyheter Personer som läser SFI ska snabbare komma ut i arbetslivet. Det är målet med en utbildning som kombinerar SFI med yrkesutbildning.torsdag 18/1 10:28

Stopp för skip stop i Sollentuna 2019

Nyheter Alliansen i landstinget vänder i frågan om skip stop. De vill att det tas bort till 2019 och har också vänt sig till Trafikverket för att undersöka möjligheten om fler avgångar redan i vår.tisdag 16/1 19:21