Foto: Bengt Jörnåker

Rakell visar fin form – tre assist mot Vancouver

Rickard Rakell visar fin novemberform. 24-åringen har nu producerat i fyra raka matcher och på torsdagsnatten blev det tre målgivande passningar mot Canucks.

  • Publicerad 15:30, 10 nov 2017

Rakell har lite att leva upp till i vinter. Förra säsongen gjorde ju 24-åringen, från Viby, 64 poäng i NHL och i slutspelet. Då blev han bland annat bästa svenska målskytt i grundspelet med sina 33 pytsar.

Denna säsong så rivstartade han och gjorde ett mål och två assist i premiären. Men därefter gick det lite trögare för Rakell. I resten av de tio matcherna i oktober blev det blott fyra poäng för målskytten.

Men i november har Rakell verkligen rivstartat. I de fyra senaste matcherna har han scorat sju poäng, fördelade på sex assist och en påse. På torsdagsnatten gjorde han tre assist då hans Anaheim slog Vancouver med 4-1.

Anaheim ligger femma i Pacific division i den västra confereransen. Rakell har hittills gjort 14 poäng (6+8).

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Då kan Stockholms älskade konstsnöspår öppna

Nyheter Täby konstsnöspår har satsat på nya snökanoner i år, men det dröjer innan snöskapandet är igång.måndag 20/11 15:39

JO kritiserar

Nyheter JO riktar kritik mot Barn- och utbildningsnämnden i Sollentuna för långsam handläggning av ett ärende om utlämnande av allmänna handlingar. I sitt svar på JO-anmälan har kommunen medgett att de inte...måndag 20/11 7:00