FÖRLUST Christer Mattiasson var besviken över förlusten mot Luleå i sista vårmatchen. Foto: Photographer Michael Folmer

SFK förlorade i Luleå

Sollentuna FK avslutade division 1-våren med förlust mot jumbon IFK Luleå, 2–3 (1–2). – Jag vet inte vad jag ska säga, jag är så besviken och arg. Vi ska inte förlora matchen, säger tränaren Christer Mattiasson.

  • Publicerad 22:03, 13 jul 2017

Sedan segern mot Arameiska-Syrianska den 10 juni har SFK endast fått ihop en poäng. Kvällens bortaförlusten mot Luleå var fjärde raka nederlaget.

– Vi har inte marginalerna med oss offensivt och gör för många misstag defensivt.

Samtliga Luleås mål hade upprinnelse i att SFK-spelare tappade bollen i känsliga lägen. I synnerhet första målet.

– Och vi följer inte vår gubbe när de får chans att vända. Det är precis likadant vid deras 2–1-mål. Slarvigt.

Dryga kvarten in i andra halvlek gjorde hemmalaget – som har oro i organisationen och spelade för sin avgående tränare – 3–1. Det blev avgörande.

Kalle Ramsell reducerade med en mäktig frispark, men trots att Daniel Söderberg skaffade sig ett friläge i 82:a minuten fick Sollentunalaget inte poäng med sig.

– "Danne" pangade på för allt han hade istället för att vara kylig med en bredsida. Samtidigt kunde Luleå gjort ett fjärde i slutminuten. Vi får komma igen till hösten, tillägger Christer Mattiasson.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Kenneth Gärdestad får vila bredvid brodern

Nyheter Kenneth Gärdestad gick bort den 3 mars. En begravningsceremoni för Kenneth kommer att hållas i Silverdals kapell i början av april. Sen får han vila bredvid brodern Ted.fredag 16/3 12:54

Ny busslinje genom Sollentuna

Nyheter LISTA: Förändringar på Sollentunas busslinjer Nu presenterar landstinget sina nya förslag till ändringar i kollektivtrafiken. En ny linje mellan mellan Kista-Vallentuna kan möjliggöra en snabb tvärförbindelse för Sollentunaborna.fredag 16/3 9:27