Foto: Anders Ekström

SHC föll borta mot Nyköping

Sollentuna HC var nära att komma i kapp Nyköping, men fick till slut se sig slagna i fortsättningsseriens första match.

  • Publicerad 09:00, 8 jan 2018

Målet för fortsättningsserien var att ta förstaplatsen och därmed ta bakvägen till allsvenskt playoff. Men vägen dit blev aningen mera krokig efter söndagens kamp.

I seriens första omgång föll nämligen SHC borta mot Nyköping. Efter en mållös första tog hemmalaget tag i taktpinnen och ledde därefter med 1-2 efter mittenperioden. När sedan Johan Mörnsjö gjorde 1-3 i början på tredje såg det ut att bekvämt gå vägen för Nyköping.

SHC:s Emil Broed gjorde visserligen match av matchen igen med sitt 3-2-mål, men istället för en bra slutforcering kom ett gäng utvisningar för Sollentuna. Nyköping kunde så, inför 646 åskådare, slå in 2-4 och ta alla tre poängen.

På onsdagen spelas nästa match då Vallentuna kommer på besök till Vallen. VBK började serien med att slå Nacka med 4-3.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Ingen gripen för mordförsök i Rotebro

Nyheter Under torsdagseftermiddagen skottskadades en man i Rotebro. Ingen är ännu gripen i ärendet.fredag 20/4 12:33

"Fjolårsgräset fungerar nästan som krut"

Nyheter Brandkåren uppmanar till försiktighet Många vill säkert röja upp i trädgården under helgen och elda gammalt gräs, löv och grenar. Men det gäller att vara försiktig. Brandrisken är stor. – Det döda fjolårsgräset fungerar nästan som krut,...fredag 20/4 12:16