Daniel Båverud (spelande tränare) gjorde fem mål i bortasegern. Foto: Bengt Jörnåker

SHK tog vinterns andra seger

Efter fyra raka utan seger – så segrade Sollentuna HK igen. Richard Oscarsson blev matchhjälte i lagets 29-22-seger mot Gimonäs med sina elva mål.

  • Publicerad 09:30, 4 dec 2017

Efter degraderingen i våras har SHK fortsatt på den något motiga trenden. Trots spel i en lägre division har handbollsgänget inte riktigt fått spelet att stämma i tvåan i höst.

Men kanske såg vi ett trendbrott i Sjöfruhallen i söndags.

Inför matchen hade Sollentuna blott fyra poäng och bara en seger på de första åtta matcherna. Men uppe i Umeå, mot bottenkollegan Gimonäs, kom säsongens andra seger.

Trots underläge i paus, 10-14, kunde SHK vända och vinna. Matchen slutade 29-22 till Sollentuna och stor matchhjälte blev Richard Oscarsson med sina elva mål. Tränaren Daniel Båverud, 31, spelade återigen och gjorde fem påsar.

Efter nio omgångar ligger handbollsgänget dock fortfarande tia (negativ kvalplats) i division 2-spelet. Två omgångar återstår innan juluppehållet.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Facket larmar om stressade förare

Nyheter Bussförare i Sollentuna blir stressade av att bussen inte står framkörd när turen ska starta. Nu har facket larmat till Arbetsmiljöverket.tisdag 20/3 10:23

Fjäderfritt i Sollentuna i påsk

Nyheter Därför skippar kommunen fjädrar i år igen Sollentuna kommun kommer inte att pynta med fågelfjädrar i år. Istället blir det tyllbollar som skapar påskstämning.tisdag 20/3 8:39