FÖRLUST. Såväl i chanser som bollinnehav var Sollentuna hetare än Umeå, ändå var det västerbottningarna som klev av Sollentunavallen med tre poäng.

Sollentuna föll på stopptid

Sollentuna FK förlorade hemmamötet mot Umeå med 0–1 (0–0) och det var ett blytungt nederlag. Stopptiden hade tickat ut när Umeå avgjorde på straff.

  • Publicerad 18:25, 9 jul 2017

Efter en finfin säsongsinledning i division 1-fotbollen har Sollentuna FK det tungt. Efter två raka förluster kom laget spelmässigt upp en nivå hemma mot Umeå. Periodvis var bollinnehavet bastant och ur detta kom hyggliga målchanser. Skotten och nickarna saknade dock exakt kvalité.

Så upplevdes egentligen hela matchen. Även Umeå kom till lägen utan inställd skärpa och det fanns logik i att det var mållöst en bit in på tre minuters stopptid.

Sollentunavallens matchur stod på 92 när en Umeå-spelare rasade i en bollduell. Och domaren sprang in i straffområdet med armen pekandes mot straffpunkten.

– Jag vet inte, jag stod långt ifrån. Kanske var det straff, faller en spelare i straffområdet finns alltid risken säger Victor Eriksson, mittback och lagkapten, som blivit utbytt och satt på bänken.

Straffen satte Dillian Ismail intill Jonas Olssons högra stolpe, Jonas chansade åt vänster.

– Usch, det känns surt alltså. Som att slänga bort 93 minuter. I det läget vi är, med två raka förluster, gör vi en bra insats och så åker vi på det här slutet. Surt, riktigt surt, säger Victor Eriksson.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Polisen jobbar intensivt med Norrvikenrån

Nyheter Polisen jobbar hårt med att få fler ledtrådar om det personrån som inträffade i Norrviken i måndags.fredag 23/2 10:26

Inte fler avgångar för pendeltågen i vår

Nyheter Skip stop historia efter nyår Skip stop består – i alla fall året ut. Några fler avgångar under våren är inte att räkna med. Men från och med 2019 är snabbtågen historia.torsdag 22/2 16:00