FÖRLUST. Såväl i chanser som bollinnehav var Sollentuna hetare än Umeå, ändå var det västerbottningarna som klev av Sollentunavallen med tre poäng.

Sollentuna föll på stopptid

Sollentuna FK förlorade hemmamötet mot Umeå med 0–1 (0–0) och det var ett blytungt nederlag. Stopptiden hade tickat ut när Umeå avgjorde på straff.

  • Publicerad 18:25, 9 jul 2017

Efter en finfin säsongsinledning i division 1-fotbollen har Sollentuna FK det tungt. Efter två raka förluster kom laget spelmässigt upp en nivå hemma mot Umeå. Periodvis var bollinnehavet bastant och ur detta kom hyggliga målchanser. Skotten och nickarna saknade dock exakt kvalité.

Så upplevdes egentligen hela matchen. Även Umeå kom till lägen utan inställd skärpa och det fanns logik i att det var mållöst en bit in på tre minuters stopptid.

Sollentunavallens matchur stod på 92 när en Umeå-spelare rasade i en bollduell. Och domaren sprang in i straffområdet med armen pekandes mot straffpunkten.

– Jag vet inte, jag stod långt ifrån. Kanske var det straff, faller en spelare i straffområdet finns alltid risken säger Victor Eriksson, mittback och lagkapten, som blivit utbytt och satt på bänken.

Straffen satte Dillian Ismail intill Jonas Olssons högra stolpe, Jonas chansade åt vänster.

– Usch, det känns surt alltså. Som att slänga bort 93 minuter. I det läget vi är, med två raka förluster, gör vi en bra insats och så åker vi på det här slutet. Surt, riktigt surt, säger Victor Eriksson.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Då kan Stockholms älskade konstsnöspår öppna

Nyheter Täby konstsnöspår har satsat på nya snökanoner i år, men det dröjer innan snöskapandet är igång.måndag 20/11 15:39

JO kritiserar

Nyheter JO riktar kritik mot Barn- och utbildningsnämnden i Sollentuna för långsam handläggning av ett ärende om utlämnande av allmänna handlingar. I sitt svar på JO-anmälan har kommunen medgett att de inte...måndag 20/11 7:00