Återvänder. Martina Stålvant kommer tillbaka till Alvik. Foto: Creative Commons

Stjärnspelare vänder hem till Alvik

Damernas framgångar i Alvik basket förra säsongen räckte inte hela vägen fram. Nu gör klubben en offensiv och värvar hem en av Basketsveriges just nu hetaste spelare.

Kändes det 100 procent rätt att komma hem

Martina Stålvant har haft framgångar både internationellt och i Sverige och har fyra SM-guld och 119 landskamper i bagaget. Nu återvänder hon dit allt en gång började – Alvik basket.

– Jag har alltid vetat och velat komma hem och avsluta min karriär i Alvik. Jag stod och velade ett tag mellan Alvik och Europa. Men när jag väl bestämde mig kändes det 100 procent rätt att komma hem och stadga mig, säger Stålvant i ett pressmeddelande.

I klubben glädjer man sig åt det nygamla förvärvet.

– Med Martina i laget kommer vi att vara farligare, säger coachen Jurgita Kausaite i pressmeddelandet.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Återigen fullt när modulhusen diskuterades i Bromma

Lugnare debatt än tidigare på politikermötet Inte en stol var tom i Alviks kulturhus när Brommas politiker hade möte igår. Nästan alla i salen hade samlats för att ställa frågor om modulhusen för nyanlända som planeras på Tranebergsägen.fredag 22/9 16:00

Nya katastrofala siffror för Spånga-Tensta

Den upplevda otryggheten ökar markant Invånarna i Spånga-Tensta känner sig alltmer otrygga. Det stod klart när de katastrofala resultaten av stadens trygghetsmätning presenterades under gårdagens möte i stadsdelsnämnden.fredag 22/9 16:00