Återvänder. Martina Stålvant kommer tillbaka till Alvik. Foto: Creative Commons

Stjärnspelare vänder hem till Alvik

Damernas framgångar i Alvik basket förra säsongen räckte inte hela vägen fram. Nu gör klubben en offensiv och värvar hem en av Basketsveriges just nu hetaste spelare.

Kändes det 100 procent rätt att komma hem

Martina Stålvant har haft framgångar både internationellt och i Sverige och har fyra SM-guld och 119 landskamper i bagaget. Nu återvänder hon dit allt en gång började – Alvik basket.

– Jag har alltid vetat och velat komma hem och avsluta min karriär i Alvik. Jag stod och velade ett tag mellan Alvik och Europa. Men när jag väl bestämde mig kändes det 100 procent rätt att komma hem och stadga mig, säger Stålvant i ett pressmeddelande.

I klubben glädjer man sig åt det nygamla förvärvet.

– Med Martina i laget kommer vi att vara farligare, säger coachen Jurgita Kausaite i pressmeddelandet.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Hyresgästernas trädgårdsrevolt i Hässelby

"Man kan ha det fint även om man bor i hyresrätt" Man behöver inte äga sin bostad för att bry sig om sitt kvarter. Det menar hyresgästerna på Persikogatan i Hässelby strand som förvandlat sin dystra utegård till ett grönskande paradis.tisdag 26/9 16:49

JARNLO: Det är ju själva fan att det måste komma från en man

Krönika: Ge mig en skitstorm, tack! "Man nummer 1 litar alltså på fullt allvar på att random man nummer 2 har bättre koll på artikelns innehåll än reportern som har skrivit den. Varför?" frågar sig vår nyhetschef Hampus Jarnlo.tisdag 26/9 8:30