Storstryk mot serieledaren

SHC dystra trend fortsatte i andra halvans första match. Serieledande Huddinge hade inga problem med att enkelt avväpna jumbon och vinna med 1-10.

  • Publicerad 21:00, 5 nov 2017

Det var botten mot toppen. Och det syntes i hockeyettan östras omstart. Ledande Huddinge IK var ett par nummer för stora och kunde ,efter 1-6 i första, till slut vinna med hela 1-10 i Björkängshallen.

Tung start på hockeyettan östras andra halva. Sollentuna ligger därmed fortsatt jumbo i hockeyettan östra.

På onsdagen väntar den extremt viktiga kampen mot Vallentuna hemma. VBK ligger nämligen även dem i botten.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Kenneth Gärdestad får ”egen” solbrygga

Nyheter Kommunen frångår sin egen namngivnings- policy, när de namnger en plats som kommer att byggas i Väsjön efter Kenneth Gärdestad. Det är nämligen ovanligt att de namnger platser efter nu levande...onsdag 22/11 9:50

Dubbelmördare döms till fängelse

Nyheter Den man som i somras dömdes till rättspsykiatrisk vård för mordet på sina föräldrar, får straffet skärpt i hovrätten. Hovrätten anser nämligen att det finns tillräckligt synnerliga skäl för att i...tisdag 21/11 12:45