Foto: Michael Folmer

Sumpan starkare än Solna SK

  • Publicerad 10:26, 28 nov 2017

ISHOCKEY. Sundbyberg IK:s hockeyherrar stod på lördagen för en fin insats.

I derbyt mot Solna SK vann SIK med 3-0 i Ulriksdal. Stor matchhjälte blev Anton Forsström då han gjorde alla tre målen. SIK ligger trea i division 4 norra efter åtta omgångar. I helgen väntar Brinkens IF.

Duvbo IK ligger sist i samma serie, med blott en seger på åtta försök. De föll på lördagen mot Kallhäll med 4-9. På fredagskvällen väntade serieledande Kista HC borta.

Nästa torsdag (7/12) möter Duvbo och Sundbybergs IK i Tulehallen, matchstart 19:30. SIK vann förra derbyt med 7-2.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sundbyberg

Facket larmar om stressade förare

Nyheter Bussförare i Sundbyberg blir stressade av att bussen inte står framkörd när turen ska starta. Nu har facket larmat till Arbetsmiljöverket.måndag 19/3 16:52

Linje 511 rör om i Sundbyberg

Nyheter LISTA: Förändringarna längs Sundbybergs busslinjer Nu har landstinget kommit med sina förslag på trafikförändringar inför 2019. I Sundbyberg är det framförallt den nya linjen 511 som orsakar flera förändringar i busstrafiken.måndag 19/3 10:13