Foto: Michael Folmer

Sumpan starkare än Solna SK

  • Publicerad 10:26, 28 nov 2017

ISHOCKEY. Sundbyberg IK:s hockeyherrar stod på lördagen för en fin insats.

I derbyt mot Solna SK vann SIK med 3-0 i Ulriksdal. Stor matchhjälte blev Anton Forsström då han gjorde alla tre målen. SIK ligger trea i division 4 norra efter åtta omgångar. I helgen väntar Brinkens IF.

Duvbo IK ligger sist i samma serie, med blott en seger på åtta försök. De föll på lördagen mot Kallhäll med 4-9. På fredagskvällen väntade serieledande Kista HC borta.

Nästa torsdag (7/12) möter Duvbo och Sundbybergs IK i Tulehallen, matchstart 19:30. SIK vann förra derbyt med 7-2.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sundbyberg

Kvinnorygg på väggen lyser upp torget

Nyheter Nybergs torg pryds numera av ett lysande konstverk. I veckan kom ljusprojektionen av två kvinnofigurer upp.fredag 15/12 15:47

Säkrare vinterdäck på bussar i Råsta

Nyheter Bussar i flera av länets kommuner har fått bättre vinterdäck. Solna och Sundbyberg är två av dem.  – Personalen är jätteglada, säger Christer Ekelund, kommunikationschef på Arriva.torsdag 14/12 15:50