Två nyförvärv till damlaget

Sollentuna FK:s damer har gjort klart med två nya spelare. Det rör sig om Lovisa Lundqvist från Rosersberg samt Matilda Dahlberg som närmast kommer från AIK.

  • Publicerad 17:00, 8 feb 2018

Damlaget i SFK håller för fullt på att förbereda sig inför division 2-säsongen. Bland annat har de spelat träningsmatch mot Segeltorp och en internkamp mot klubbens F19-lag. Båda i nya fotbollshallen på Norrvikens IP.

Laget har även gjort klart med två nyförvärv nu i början på året. Det rör sig Lovisa Lundqvist från Rosersbergs IK (div 3) samt Matilda Dahlberg som närmast kommer från AIK U.

Division 2 mellersta Svealand börjar 21 april med hemmamatch mot Forsby FF (Köping).

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Inte fler avgångar för pendeltågen i vår

Nyheter Skip stop historia efter nyår Skip stop består – i alla fall året ut. Några fler avgångar under våren är inte att räkna med. Men från och med 2019 är snabbtågen historia.torsdag 22/2 16:00

Han blir Socialdemokraternas nya ledare

Nyheter Efter 13 år som gruppledare för Socialdemokraterna i Sollentuna lämnar nu Freddie Lundqvist över stafettpinnen till Joakim Jonsson. – Alla saker har tyvärr ett slut förr eller senare, säger Freddie...torsdag 22/2 11:32