Två nyförvärv till damlaget

Sollentuna FK:s damer har gjort klart med två nya spelare. Det rör sig om Lovisa Lundqvist från Rosersberg samt Matilda Dahlberg som närmast kommer från AIK.

  • Publicerad 17:00, 8 feb 2018

Damlaget i SFK håller för fullt på att förbereda sig inför division 2-säsongen. Bland annat har de spelat träningsmatch mot Segeltorp och en internkamp mot klubbens F19-lag. Båda i nya fotbollshallen på Norrvikens IP.

Laget har även gjort klart med två nyförvärv nu i början på året. Det rör sig Lovisa Lundqvist från Rosersbergs IK (div 3) samt Matilda Dahlberg som närmast kommer från AIK U.

Division 2 mellersta Svealand börjar 21 april med hemmamatch mot Forsby FF (Köping).

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Allmännyttans vara eller icke vara - en stridsfråga

Nyheter Bostadsfrågan är helt klart en stor valfråga och ämnet går knappast att beröra utan att nämna hyresrätter. I Sollentuna är planen att sälja ut delar av Solletnunahems bestånd. En nödvändig...tisdag 20/2 8:00

Se Rudbeckseleverna gå genom isen

Nyheter Se filmen här Alla elever på Rudbecksskolan får under sin tid på skolan möjligheten att prova hur det känns att falla ner i en isvak och sedan rädda sig själva. Här kan du se hur övningen går till.tisdag 20/2 8:00