NATURUPPLEVELSE. Thomas Waldetoft lovar en trevlig bansträckning. Foto: Jonny Andersson

Urpremiär för helt nytt motionslopp

Nu är det bara en dryg vecka kvar till urpremiären av ett nytt motionslopp i Turebergs FK:s regi. I potten finns en splitterny bil som alla har chans att vinna.

  • Publicerad 09:12, 8 maj 2017

Det är en naturskön bana, man springer förbi både kohagar och ängsmarker

Turebergs friidrottsklubb
ligger bakom motionslopp såsom ”Parkstafetten” och ”Vildsvinet”. Nu är det dags för nästa utmaning för den löpsugna: ”Klara milen – vinn en bil”.

På vårgröna och öppna Järvafältet har TFK lagt upp en spännande bana. Loppet går i Sollentuna, Järfälla och Stockholm.

– Det är en naturskön bana, man springer förbi både kohagar och ängsmarker. En kul och lagom tuff bana. En mil är en distans som alla klarar av, säger Thomas Waldetoft som är klubbchef i TFK och tävlingsarrangör.

Tillsammans med Upplands motor arrangeras loppet. Och i potten finns en splitterny bil.

– Det är en bra möjlighet att vinna en ny bil. Alla som tar sig runt banan har chansen att vinna den, fortsätter Waldetoft.

Tävlingen går av stapeln lördag 13 maj. Det går att efteranmäla sig till loppet fram till tävlingsdagen. 

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Nationellt prov i engelska läckt

Nyheter Hektisk morgon på skolorna Under morgonen spreds facit till det nationella provet i engelska i sociala medier. De läckta svaren orsakade en hektisk morgon på skolorna.tisdag 24/4 15:02

Vill skippa skipstop-tågen från 9 december

Nyheter Alla tåg mellan Stockholm och Upplands Väsby kommer från och med den 9 december 2018 stanna på samtliga stationer och snabbtågen försvinner. Det är vad trafikförvaltningen har ansökt om hos...måndag 23/4 16:50