Tyck till om Stockholm

Hej! Vad kul att du vill vara med i vår panel och svara på frågor om Stockholm!

Med jämna mellanrum kommer vi att skicka frågor till dig om livet i Stockholm. Det kan handla om allt möjligt, om kollektivtrafik, politik, kulturliv och stadsbyggnadsfrågor. Ja, allt som rör oss som  bor i huvudstaden. Dina svar blir sedan till journalistik i DirektPress tidningar och på StockholmDirekt.se. Tillsammans kan vi ge en mer mångfacetterad bild av vår stad, under förutsättning att ni svarar på våra frågor. Så gör det!

DirektPress driver den här panelen tillsammans med analysföretaget United Minds och genom dem kan du också få undersökningar från andra företag och organisationer som vill veta vad stockholmare tycker i olika frågor. För varje extern undersökning du väljer att svara på kommer du samla poäng som efter en viss gräns går att omvandla till biobiljetter eller trisslotter.

 

Så fyll i formuläret nedan och tyck till om din stad! Har du några frågor? Mejla panelen@direktpress.se

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.