Annonsera hos oss!

Täby Nyheter är snabbast på lokala nyheter i Täby. Vi har ungefär 4 000 besök i veckan på våra digitala plattformar och med en upplaga på 27 000 ex når du en bred, aktiv publik. Läsarna får tidningen direkt hem i brevlådan inför och under helgen, då vi vet att de har tid. I och med våra nya digitala lösningar som vi lanserade i början av 2015 har vi ökat den lokala räckvidden, förbättrat Actionvärdena och erbjuder våra kunder en ännu bättre ROI.
Vi ger våra läsare koll på vad som händer i deras kvarter, berättar om nya trender och skapar en mötesplats där invånare, beslutsfattare och debattörer kan mötas. Täby Nyheter är en stark, tongivande röst som är med och driver utvecklingen av området framåt.
Vi tror att våra läsare bor där de gör för att de vill bo just där. Därför präglas DirektPress tidningar av en varm kärlek till våra gemensamma kvarter. För oss är det grunden till våra tre värdeord: Lokalast, kunnigast och vassast.

Vill du annonsera eller har du några frågor om annonsering i Täby Nyheter? Kontakta vår säljavdelning.
Ring:   08-545 873 74
Mejla: salj.nordost@direktpress.se

Information om annonser i tidningarna:

I Täby Nyheter och övriga tidningar i Stockholm 

Information om annonser online:

I Täby
I norra Stockholm
I hela Stockholm

Direktpress

Täby Nyheter ingår i DirektPress-gruppen. Mer information om DirektPress hittar du här.

SprintAd Medienätverk 

Med vårt säljbolag SprintAd kan du boka regionala och rikstäckande annonskampanjer. Läs mer om SprintAd här.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.