Om oss

Tidningen Årsta/Enskede är en gratis hushållsdistribuerad lokaltidning som varje lördag delas ut till alla hushåll i stadsdelen Årsta-Enskede-Vantör. Tidningen finns också i tidningsställ i butiker, gallerior och på caféer i området. (Här kan du hitta tidningsställen i Årsta-Enskede-Vantör!) Tidningen Årsta/Enskede fyller snart fem år som lokaltidning i Söderort. Den totala upplagan är 45 200 exemplar.

Tidningen har ett tydligt fokus på lokala nyheter. Redaktionen bevakar både Stockholms kommunfullmäktige och lokala nämnder i Söderort, vi har koll på människor, trender och snackisar i stadsdelen och publicerar lokala insändare varje vecka.  På webben och i din mobil finns vi som tidningenarstaenskede.se. Här hittar du lokala nyheter varje dag.

Tidningen Årsta/Enskede är en del av DirektPress-gruppen som ger ut 39 lokala gratistidningar i Sverige med en samlad upplaga på över 1,2 miljoner ex. I Stockholmsområdet har DirektPress 29 tidningar med en samlad upplaga på 850 000 exemplar.  

Stockholmdirekt.se samlar DirektPress lokala nyheter från alla sin redaktioner i Stockholmsområdet

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.