Annonsera hos oss!

Vi når hela Stockholm

Tidningen Hammarby/Skarpnäck är snabbast på lokala nyheter i Hammarby och Skarpnäck. Med en upplaga på över 23 000 ex når du en bred, aktiv publik. Vi har därutöver ungefär 8 100 besök i veckan på våra digitala plattformar. Läsarna får tidningen direkt hem i brevlådan inför och under helgen, då vi vet att de har tid. I och med våra nya digitala lösningar som vi lanserade i början av 2015 har vi ökat den lokala räckvidden, förbättrat Actionvärdena och erbjuder våra kunder en ännu bättre ROI.
Vi ger våra läsare koll på vad som händer i deras kvarter, berättar om nya trender och skapar en mötesplats där invånare, beslutsfattare och debattörer kan mötas. Tidningen Hammarby/Skarpnäck är en stark, tongivande röst som är med och driver utvecklingen av området framåt.
Vi tror att våra läsare bor där de gör för att de vill bo just där. Därför präglas alla DirektPress tidningar av en varm kärlek till våra gemensamma kvarter. För oss är det grunden till våra tre värdeord: Lokalast, kunnigast och vassast.
 

Vill du annonsera eller har du några frågor om annonsering i Tidningen Hammarby/Skarpnäck? Kontakta vår säljare Emil Fagerlund. 

Ring:  073-567 61 64

Mejla: emil.fagerlund@direktpress.se

Information om annonser i tidningarna:

I Hammarby Skarpnäck och övriga tidningar i Stockholm 

Information om annonser online:

I Hammarby/Skarpnäck
I Söderort
I hela Stockholm

Direktpress

Tidningen Hammarby Skarpnäck ingår i DirektPress-gruppen. Mer information om DirektPress hittar du här.

SprintAd Medienätverk 

Med vårt säljbolag SprintAd kan du boka regionala och rikstäckande annonskampanjer. Läs mer om SprintAd här.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.