Nominera DIN hjälte!

Nominera din hjälte till St Georg-medaljen! 10 000 kronor, ära och berömmelse ligger i potten. Vem gör dina kvarter tryggare, gladare och till en bättre plats? Vi behöver ett namn och en motivering. Plus telefonnummer till både dig som nominerar och din potentiella St Georgemedaljör.

  • Publicerad 14:54, 5 apr 2012

Vi söker stockholmarna som gör skillnad i vardagen. De som gör staden till en tryggare, gladare och bättre plats.
Kanske är det handlaren på hörnet som är känd för att både bjuda på kaffe, medkänsla och hjälp när man tappat nycklarna, eller orken för den delen. Som låter dig handla på krita när du glömt plånboken och ser till att förvirrade tanter och vilsna ungdomar kommer hem när de ska.
Kanske är det en rakryggad kompis som alltid försöker stoppa meningslösa bråk på stan, eller din granne som rådigt stoppade en brand i ert hus.
Vi vet att de finns, hjälp oss att hitta dem!

MEJLA DIN NOMINERING TILL OSS! Vi behöver ett namn och en motivering. Plus telefonnummer till både dig som nominerar och din potentiella St Georgemedaljör.
Skicka din nominering till: info@direktpress.se senast den 15 april.
En jury bestående av personer från Direktpress Stockholm och St George säkerhet väljer ut fem finalister.
Den 21 april presenteras de fem finalisterna i tidningen. Då är det upp till dig att rösta.
Den som får flest röster, Årets St Georgemedaljör, presenteras 
i tidningen den 5 maj.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Det händer i Söders "hemliga" lokaler

Nyheter ✔Ny restaurang ✔Hälarhärva ✔Nostalgifest Tio tillsynes igenbommade lokaler inom en radie på 200 meter. Följ med in och få svar på frågan: Vad är det egentligen som händer bakom alla nedfällda persienner?måndag 25/9 20:03

BILDER: Så blir nya Spårvägsmuseet

Nyheter Barnens favorit flyttar Klassiska Spårvägsmuseet har lämnat lokalerna på Södermalm. Nu finns skisser på hur museet i Norra Djurgårdsstaden blir.måndag 25/9 18:00