Kämpigt. Det är tufft att ta sig ut och handla i snömodden, skriver pensionärerna. Foto: Mostphotos

DEBATT: Fullerstas äldre ryter till mot plogningsslarvet

Fullerstas pensionärer ryter till mot kommunen: Skärp er, snöplogningen är en katastrof!

  • Publicerad 12:04, 9 mar 2018

Det här är en debattartikel/insändare på StockholmDirekt. De åsikter och synpunkter som framförs är författarens. Vill du skriva en debattartikel – klicka här!

Vi pensionärer i Fullersta har fått nog av snökaoset på vägarna! Hela vintern har det knappt plogats alls på gångbanorna mellan Huddinge station och Fullersta gård.

Det är jättejobbigt att ta sig fram i snömodden med rullator, elrullstol och dramatenkärror. Men vi måste ju ta oss ut och handla!

Varje dag ser vi pensionärer som har svårt att gå i snön och slasket. Förra året fungerade det bra så vi vet att det går.

Vi vill att kommunen ska sköta sig, för det här är en katastrof för oss gamla. När vi ringer kommunen säger de bara att de inte har tid.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.