Björkhagenbor: Ge oss Cato tillbaka!

"Varför????" Den frågan ställer sig många Björkhagenbor efter att hela områdets juvel, katten Cato, stulits.

  • Publicerad 14:38, 10 okt 2018

Det här är en debattartikel/insändare på StockholmDirekt. De åsikter och synpunkter som framförs är författarens. Vill du skriva en debattartikel – klicka här!

Natten till fredag 5 oktober satt jag som vanlig på spärren i Björkhagens tunnelbana. Jag satt där som jag brukar för att hålla spärrvakten sällskap och hälsa hemvändande Björkhagenbor välkomna hem. Ibland brukar jag eskortera dem till deras port.

Kändiskatt i Söderort stals i t-banan

Trodde ni att jag var en övergiven katt? Det är jag inte. Jag har ett hem och en husse. Dessutom så månar mer än halva Björkhagen om mitt väl och ve. Ni frågade faktiskt spärrvakten om jag var hans katt, och fick veta att min husse bodde i Björkhagen.

Polis kan ha säkrat spår av Catos kidnappare

Trots denna information så tog ni mig. Bara så där. Lyfte upp mig och gick igenom spärren med mig. Varför???? Ni sågs när ni gick igenom spärren vid Gullmarsplan, men vart åkte eller gick ni sedan?

Både husse och Björkhagenborna saknar mig mycket och vill att jag kommer hem igen. Så kom tillbaka med mig. Åk till Björkhagen och sätt mig på min bänk mittemot Coop, så hittar jag hem på egen tass.

JARNLO: Katterna är kittet som håller ihop Stockholm

Cato är stulen och saknad. Foto: Erik Simander

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Flerbostadshus byggs på villatomt i Enskede

Nyheter Grannarnas strid gav inte resultat Staden har godkänt ett stort flerbostadshus på en villatomt i Linde. Grannarna i området har försökt hejda det, men utan framgång. Nu byggs huset.onsdag 17/10 15:29

Vitt hus i Sköndal visade sig vara svart

Nyheter Ägarna fick en chock när de såg sitt nya hus Ett par köpte ett vitt hus i Sköndal. Trodde de. När de flyttade in visade det sig att huset fått en helt annan färg.onsdag 17/10 14:39