Den politiska propagandan som spridits i det offentliga rummet i Bagarmossen. Foto: Hanna S Backman

DEBATT: Bagispartiet kräver att tas på allvar – "Vi är inte satir!"

Det hyperlokala, och anonyma, Bagispartiet slår näven i bordet och hävdar att de inte är ett skämt. I sitt debattinlägg skriver de att "PK-södern" censurerar deras åsikter: "Folk som opponerar sig mot oss är anti-demokrater".

  • Publicerad 14:36, 2 feb 2016

Det här är en debattartikel/insändare på StockholmDirekt. De åsikter och synpunkter som framförs är författarens. Vill du skriva en debattartikel – klicka här!

Vi Bagisvänner, ser igenom mediernas lögner och hyckleri, och tänker inte låta vår rörelse stoppas av ett gäng kulturskribenter!

Vi skulle vilja svara lite angående artiklar och krönikor som har skrivits i eran tidning. 

Bagispartiet har spridits som en löpeld över samhället och snabbt fått en plats i den politiska diskussionen! Vi i Bagispartiet har läst krönikorna i tidningarna och kommentarerna på internet, och ser med hoppfulla ögon att de så länge gömda och tabubelagda ämnen och problemen i bagis äntligen får skrida fram i ljuset!

Folk yttrar sig, tidningar skriver, och modiga internetanvändare tar ställning, utan rädsla för politisk korrekthet! Vi hoppas att denna positiva utveckling ska spridda sig över hela Linje 17, att alla orter ska ta till ord och aktion, och att vi får vår ort tillbaka!

Vi har fått en ”satirstämpel” över vårt parti sen vi bildades vilket bekräftas i Christoffer Röstlund Jonssons senaste krönika och Elinore Brandéns novell. Det här ”det är bara på skämt-kortet” är en skicklig censur av den politiskt korrekta massmedians försök att kontrollera den politiska åsiktskorridoren, och stänga ute våra åsikter från att tas på allvar.

Det är en skymf att försöka skratta bort de problem som många Bagisbor faktiskt upplever idag, och är en rent odemokratisk behandling av vårt parti i pressen. Att skratta åt, skämta om, eller säga emot vårt parti eller våra väljare, är ett sätt för PK-södern att förtrycka våra åsikter. Folk som opponerar sig mot oss är kort och gott, anti-demokrater och har inget att göra i ett demokratiskt samhälle, där folk faktiskt ska kunna uttrycka sina åsikter utan att bli ifrågasatta av medier.

Vi Bagisvänner, ser igenom mediernas lögner och hyckleri, och tänker inte låta vår rörelse stoppas av ett gäng kulturskribenter! Det första som vår rörelse ska göra oss av med, det är denna kulturelit, denna pest, som sprider sitt opium och sina lögner över folket!

Läs mer

Hur mycket Söder tål Bagis?

De vill skydda Bagis mot Södermalm

Hon svarar Bagisbevararna: "Fint att förort med sunkigt rykte kan få skimra"

"Inte kan ni låta era barn växa upp i Rövarmossen?"

KRÖNIKA: "Aaaaaaaaaaargh, jag förstår verkligen inte ironi längre"

Hornstull gör motattack i ölkriget med Söderort: "Ha ha"

Barn misstänks inblandat i Rågsvedsmord

Nyheter Kvinna överfölls med kniv och dog Ett barn misstänks för brott i samband med knivmordet på en kvinna i Rågsved tidigare i juni. Nu inleds en LUL 31-utredning, som sker då någon som är under 15 år kan misstänkas för ett brott.tisdag 23/7 13:46