Bäst. Stockholmare är snälla och vänliga enligt insändarskribenten. Foto: Maja Brand

INSÄNDARE: "Alla stockholmare är så fantastiska"

Det sägs att vi stockholmare är stressade och ohjälpsamma. Helt fel.

  • Publicerad 14:19, 24 okt 2017

Det här är en debattartikel/insändare på StockholmDirekt. De åsikter och synpunkter som framförs är författarens. Vill du skriva en debattartikel – klicka här!

"Jag vill rikta ett stort varmt tack till alla stockholmare jag stött på de senaste veckorna. Det började med att jag bröt armen och personalen på S:t Görans akutmottagning bemötte mig med sådant fantastiskt tålamod och vänlighet. 

När jag senare skickades till sös var personalen där lika tålmodiga och gulliga.

Alla jag mött under de här svåra veckorna har varit helt underbara. Taxichaufförer och busschaufförer, människor på gatan som släpper fram och hjälper till, grannar som kommer med mat!

Det är så vanligt att folk bara kritiserar, men jag tycker att stockholmare i allmänhet är fantastiska. De visar hänsyn och har empati.

Jag som aldrig tagit hjälp av andra tidigare har blivit positivt överraskad. Tack!"

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.