En egen cykelbana ovanpå Götgatan skulle lösa många konflikter, enligt insändarskribenten. Foto: Andreas Enbuske

INSÄNDARE. Bygg en cykelbana ovanpå Götgatan

"Bygg en cykelbana ovanpå Götgatan på Södermalm för att undvika konflikter mellan cyklister, fotgängare och bilister", skriver insändarskribenten.

  • Publicerad 14:47, 23 apr 2018

Det här är en debattartikel/insändare på StockholmDirekt. De åsikter och synpunkter som framförs är författarens. Vill du skriva en debattartikel – klicka här!

"Jag läste i er tidning att Söderledstunneln kan öppna för cyklister. Jag cyklar inte själv men tyckte att det var ett käckt förslag. Men det blir ju konflikter på hela Götgatan. Och i och med att cyklismen ska öka ännu mer kom jag på idén att bygga en dubbelriktad cykelbana ovanpå Götgatan.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Det behöver inte vara jättedyrt, i flera storstäder runt om i världen har man ju både cykelvägar, parker och annat ovanpå trafikerade gator. Det är väl bara att bära upp den med stora pelare och ha en cykelbana i varje riktning mellan Skanstull och Slussen."

Miljöpartiet vill öppna Söderledstunneln för cyklister

S sågar förslag om cyklister i Söderledstunneln

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.