Granan ska slängas där grovsopor slängs. Inte på trottoarerna. Foto: Direktpress

INSÄNDARE: ”Förbannade granar och mångas idioti och respektlöshet”

Kan vår jakt på att utmärka oss som intressanta individer ha fått oss att kasta granar vart som helst? Det undrar insändarskribenten Stefan.

  • Publicerad 13:57, 2 jan 2017

Det här är en debattartikel/insändare på StockholmDirekt. De åsikter och synpunkter som framförs är författarens. Vill du skriva en debattartikel – klicka här!

"Nu har vi kommit till den tiden då alla julgranar ska kastas. Trots att det finns en mängd platser angivna där man kan bli av med sitt juleträd så hittar man i vanlig ordning gamla granar kastade precis var som helst.

Jag undrar varför det är så svårt att göra som det är tänkt.

LÄS ÄVEN "Man slänger ju inte ett kylskåp rakt ut på gatan"

Kan det vara så illa att till och med detta att göra sig av med en gran har blivit ett sätt att visa sin individualitet?

"Jag vet nog var jag borde kasta den men se det tänker jag inte göra för det passar mig inte. Jag tror att jag lägger den bakom den här bilen istället, eller kanske framför porten här. Här bor ju ingen så jag bryr mig inte."

Ibland vill jag bara kräkas över mångas idioti och respektlöshet."


 

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.