Så här ser det ut vid rutschkanan. Foto: Nathalie

Insändare. Katter bajsar ner barnens sandlåda

"Tycker ni att det är rättvis att små barn som bor i er stadsdel inte får tillgång till en fräschare och mer användbar lekplats?", undrar signaturen Nathalie.

  • Publicerad 20:06, 17 jun 2018

Det här är en debattartikel/insändare på StockholmDirekt. De åsikter och synpunkter som framförs är författarens. Vill du skriva en debattartikel – klicka här!

Vi bor nära lekplatsen Gimåparken på Letstigen 12 i Bagarmossen. Tyvärr är det så att alla katter som bor här omkring jämnt bajsar i gruset vid rutschkanorna. Det brukar ligga cirka 15-20 kattbajs där på morgonen. 

Det vore som mycket fräschare med gummigranolat istället för grus på marken men tyvärr har stadsdelen inga plan för det. Verkligen tråkigt att små barn som vistas där riskerar att få kattbajs under fötterna eller i munnen. Det är så tråkigt och äckligt att det blir så. Som småbarnsförälder känner man sig ledsen att tvingas plocka så många kattbajs varje gång man kommer dit först på morgonen.

Tycker ni att det är rättvis att små barn som bor i er stadsdel inte får tillgång till en fräschare och mer användbar lekplats? Varför gör ingen något för att lösa det problemet? 

 

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Oron ökar hos grannar till nya tunnelbanan

Nyheter ✓Trots starkt stöd ✓Ny stor attitydsundersökning för jätteprojektet Region Stockholm har genomfört sin årliga attitydundersökning om den nya tunnelbanan. Resultatet visar att kännedomen ökar bland grannarna, samtidigt som oron för byggtiden blivit lite större trots...torsdag 21/2 7:00

Ny scen för konst och teater i Farsta

Nyheter Gamla idrottssalen i Telestaden byggs om Farsta ska få en egen konst- och teaterscen, 650 kvadratmeter stor för olika konstformer. Lokalen är en ombyggd gympasal i Telestaden.onsdag 20/2 19:30