Så här ser det ut vid rutschkanan. Foto: Nathalie

Insändare. Katter bajsar ner barnens sandlåda

"Tycker ni att det är rättvis att små barn som bor i er stadsdel inte får tillgång till en fräschare och mer användbar lekplats?", undrar signaturen Nathalie.

  • Publicerad 20:06, 17 jun 2018

Det här är en debattartikel/insändare på StockholmDirekt. De åsikter och synpunkter som framförs är författarens. Vill du skriva en debattartikel – klicka här!

Vi bor nära lekplatsen Gimåparken på Letstigen 12 i Bagarmossen. Tyvärr är det så att alla katter som bor här omkring jämnt bajsar i gruset vid rutschkanorna. Det brukar ligga cirka 15-20 kattbajs där på morgonen. 

Det vore som mycket fräschare med gummigranolat istället för grus på marken men tyvärr har stadsdelen inga plan för det. Verkligen tråkigt att små barn som vistas där riskerar att få kattbajs under fötterna eller i munnen. Det är så tråkigt och äckligt att det blir så. Som småbarnsförälder känner man sig ledsen att tvingas plocka så många kattbajs varje gång man kommer dit först på morgonen.

Tycker ni att det är rättvis att små barn som bor i er stadsdel inte får tillgång till en fräschare och mer användbar lekplats? Varför gör ingen något för att lösa det problemet? 

 

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Nytt t-banekaos börjar i dag

Nyheter Ytterligare sträcka stängs på gröna linjen I dag inleds arbetet med att rusta gröna linjens t-banespår på Söderströmsbron. Det innebär att sträckan kommer att vara avstängd i båda riktningar under de två veckor arbetet pågår och att samtliga...måndag 16/7 7:10

Redaktionens tips: ställen i Stockholm värda att hänga på

Nyheter Är du fast i storstadens hetta? Trött på att bada? Börjar tristessen slå till? Vi vet hur det är. Här kommer några stensäkra tips för att få tiden att gå, från gratis till rimlig budgetnivå.fredag 13/7 13:42