Så här ser det ut vid rutschkanan. Foto: Nathalie

Insändare. Katter bajsar ner barnens sandlåda

"Tycker ni att det är rättvis att små barn som bor i er stadsdel inte får tillgång till en fräschare och mer användbar lekplats?", undrar signaturen Nathalie.

  • Publicerad 20:06, 17 jun 2018

Det här är en debattartikel/insändare på StockholmDirekt. De åsikter och synpunkter som framförs är författarens. Vill du skriva en debattartikel – klicka här!

Vi bor nära lekplatsen Gimåparken på Letstigen 12 i Bagarmossen. Tyvärr är det så att alla katter som bor här omkring jämnt bajsar i gruset vid rutschkanorna. Det brukar ligga cirka 15-20 kattbajs där på morgonen. 

Det vore som mycket fräschare med gummigranolat istället för grus på marken men tyvärr har stadsdelen inga plan för det. Verkligen tråkigt att små barn som vistas där riskerar att få kattbajs under fötterna eller i munnen. Det är så tråkigt och äckligt att det blir så. Som småbarnsförälder känner man sig ledsen att tvingas plocka så många kattbajs varje gång man kommer dit först på morgonen.

Tycker ni att det är rättvis att små barn som bor i er stadsdel inte får tillgång till en fräschare och mer användbar lekplats? Varför gör ingen något för att lösa det problemet? 

 

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

"Jag hade handen på Eddie Vedders kuk lite för länge"

Nyheter Kändisfotografen från Söderort om rockvärldens största svin I tre decennier har han fotograferat rocken och dess kändisar i Stockholm. Nu släpper han boken "Let there be rock" med personliga favoriter, många som aldrig publicerats förr. Johan Bergmark...tisdag 20/11 20:00

Beskedet: Förskola i Örby byggs ut

Nyheter Åtta års väntan kan snart vara över Förskolan Skogsbacken på Ripsavägen i Örby byggs ut. Planer för det har funnits ända sedan 2010, och nu ger stadens tjänstemän tummen upp till det senaste förslaget.tisdag 20/11 16:58