"Nya" tvärbanan gnisslar så högt att den stör flera boende i bland annat Gröndals centrum. Foto: Sacharias Källdén

Insändare: Så får ni tyst på tvärbanan, SL!

En av våra läsare kan ha lösningen på SL:s problem.

  • Publicerad 14:02, 23 okt 2018

Det här är en debattartikel/insändare på StockholmDirekt. De åsikter och synpunkter som framförs är författarens. Vill du skriva en debattartikel – klicka här!

Har läst era artiklar om tvärbanan som stör boende i Gröndal. Jag själv bor på Katrinebergsbacken, Liljeholmen med fönster mot tvärbanan. Igår den 22 oktober gnisslade det mer än vanligt.

Nya tvärbanan får kritik – låter för mycket

Men idag den 23 oktober regnar det och då låter det nästa ingenting. En vattendusch på hjulen där det är skarpa kurvor är kanske lösningen på problemet?

Ni kanske har någon kontaktperson på SL som ni kan informera?

Gröndalsbor rasar mot trafikkaoset i centrum

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Nu ska bilister också välja elscooter

Nyheter Tre garage öppnar för populära elsparkcyklar Ställ bilen och ta el-scootern. Det hoppas Stockholm parkering och företaget Voi blir effekten av deras nya samarbete.lördag 17/11 8:30

Polisen tar hjälp av hundägare i Söderort

Nyheter Nytt projekt Polisen drar igång en ny satsning i Söderort och utbildar hundägare i att bli bättre på att nosa upp brott under sina många promenader.lördag 17/11 8:30