Fjärdeklassaren Bianca Leopold Strage är irriterad på KungsholmenDirekt. Foto: Christoffer Röstlund Jonsson

INSÄNDARE: Vi har inte dödat blommorna

"Jag har en fråga: Har ni sett oss ta kål på plantorna eller är det bara en teori som ni har?", skriver fjärdeklassaren Bianca Leopold Strage om anklagelsen i vår artikel.

  • Publicerad 11:33, 5 nov 2019

Det här är en debattartikel/insändare på StockholmDirekt. De åsikter och synpunkter som framförs är författarens. Vill du skriva en debattartikel – klicka här!

I senaste numret av KungsholmenDirekt skriver ni om plantagen på Pipersgatans bakficka. Ni nämner bland annat att skolan hade tagit kål på plantorna.

Fast det har vi som går på skolan faktiskt inte gjort. Vi har haft regler på skolan att inte ens få gå in i den där rabatten. Om vi skulle rota runt där skulle det vara på rasten men där finns ju alltid lärare som ser vad vi elever gör. Det skulle lika gärna kunna vara andra barn som är där och äter glass på glassbaren eller bara är där och leker.

Vi elever har också alltid lyssnat på reglerna eftersom det inte är vi som äger gården. Och nu har skolan flyttat tillfälligt till Västra skogen eftersom att dom bygger om på Pipersgatan. Jag har en fråga: Har ni sett oss ta kål på plantorna eller är det bara en teori som ni har?

BAKGRUND Försvunna planteringar på Kungsholmen

"Kungsklippan är en häftig fristad mitt i City"