Enskede fotbollsblogg

Stockholm är Sveriges fotbollshuvudstad. Enskede är på många sätt mittpunkten i Stockholmsfotbollen med stora arenor som Tele2 Arena, många fotbollsplaner och tusentals spelare. Signaturen RPS...

PLATSANNONS: FÖRENING SOM OMSÄTTER 9 MKR SÖKER ORDFÖRANDE OCH KASSÖR

  • Publicerad 18:38, 22 okt 2017

Det här är ett blogginlägg på StockholmDirekt. De åsikter och synpunkter som framförs är författarens.

Västerås SK-Enskede IK 2-1 (1-0) herrar division 1 Norra

Karwan Safari avgjorde för Västerås SK mot Enskede IK i den 95:e minuten när bortalaget tryckte på för ett segermål i jakten på en plats i division 1 nästa säsong skriver VSK på sin webbplats.

Det var också Karwan som öppnade målskyttet i matchen när han var framme på en retur från Jonas Hellgren som avslutade på ett frisparksinlägg.

Enskede IK var i behov av tre poäng för att hålla division 1-drömmen vid liv, tappad poäng eller förlust skulle innebära att laget åker ur serien.
I den 88:e minuten kvitterade Liridon Makolli snyggt på en frispark och efter det jagade bortalaget ett segermål. Man flyttade upp hela laget, inklusive målvakten, i banan vilket gjorde att det öppnade upp ytor för VSK.

  • I den 95:e minuten hade Enskede ett jätteläge att avgöra matchen, men Daniel Svensson i VSK målet räddade. Svensson sköt ut bollen till Karwan Safari som tog emot på offensiv planhalva, tog några steg framåt och sköt sedan in bollen i öppet mål.

Från Enskede IK meddelas att när herrlaget är nedflyttat till division 2 och skall skapa en ny identitet för seniorverksamheten gör föreningen en del förändringar. Valberedningens sammankallande Frans Rensfelt skriver på EIK webbplats att Enskede IK till nästa verksamhetsår söker ny ordförande samt ny kassör.

Med andra ord så kan det vara rätt läge att nu söka sig till Enskede IK för de personer som besitter denna kunskap och kompetens.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.