Om oss

I januari och februari 2015 gjorde DirektPress en kraftig expansion i Stockholmsområdet och startade 13 nya tidningar. Tidningen Hammarby/Skarpnäck är en av dem.

Tidningen Hammarby/Skarpnäck är en gratis hushållsdistribuerad lokaltidning som varje lördag delas ut till alla hushåll i stadsdelen Skarpnäck. Tidningen finns också i tidningsställ i butiker och på caféer i området. (Här kan du hitta tidningsställen i området)Den totala upplagan är 23 700 exemplar.

Tidningen har ett tydligt fokus på lokala nyheter. Redaktionen bevakar både Stockholms kommunfullmäktige och lokala nämnder i Skarpnäck, vi har koll på människor, trender och snackisar i stadsdelen och publicerar lokala insändare varje vecka. På webben och i din mobil finns vi som tidningenhammarbyskarpnack.se. Här hittar du lokala nyheter varje dag.

Tidningen Hammarby/Skarpnäck är en del av DirektPress-gruppen som ger ut 39 lokala gratistidningar i Sverige med en samlad upplaga på över 1,2 miljoner exemplar. I Stockholmsområdet har DirektPress 29 tidningar med en samlad upplaga på 850 000 exemplar.  

På Stockholmdirekt.se samlar DirektPress lokala nyheter från alla sin redaktioner i Stockholmsområdet.